Снимка: Нова тв

Както се очакваше, фолкзвездата Преслава се сбогува със съквартирантите преждевременно и напусна завинаги VIP Brother. Освен че се ползваше с привилегии да напуска къщата за участия, още преди шоуто се коментираше, че е подписала срочен договор.

За разлика от Джорджано, който си тръгна самотен и неразбран, Преслава бе изпратена с аплодисменти от всички участници. Пред камерите тя обоснова решението си, че трудно понася сложните отношения в шоуто. Певицата се похвали, че с всички е била в добри взаимоотношения и никой не се е държал зле с нея.

Все пак не скри симпатиите си към Гъмов и го посочи като фаворит за спечелване на VIP Brother.

В същото време номинациите за гонене заприличиха на сапунен сериал. Новодошлите Кристина Димитрова и Катрин Вачева получиха имунитет, както и Гъмов, който бе спасен от напусналия Джорджано.

Големият брат пък хвана част от съквартирантите да се наговарят за номинациите, което доведе до санкции - 20% от седмичния бюджет бе орязан. Нарочените от съзаклятниците - Деян, Светлана и Преслава, за гонене също получиха имунитет. Така към тримата спасени се присъединиха Луна и Моника Валериева.

В крайна сметка къщата ще бъде напусната в понеделник от един от събралите най-малък вот сред Иво Танев, Кичка Бодурова, Джино Бианкалана, Люси Иларионов и Деян Топалски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase